Escarola perruqueta

PRESENTACIÓ

ORÍGENS

PRODUCTES

CONTACTE

NOM

Escarola perruqueta (Cichorium endivia L.)

NOM COMÙ

Escarola

NOM DE LA VARIETAT

Escarola perruqueta

DESCRIPCIÓ

Els pecíols tenen una amplada d'uns 25 mm i d'uns 30 cm de longitud. El limbe és bastant fragmentat, amb vores dentades. El color és d'un verd fosc.

HÀBITAT

CICLE DE CULTIU

La sembra es fa entre gener i febrer i al llarg del mes de juny. El transplantament o la sembra directa entre abril i maig i agost.

BENEFICIS PER LA SALUT

L'escarola és principalment rica en aigua (95%). Contñe minerals com el calci, el fòsfor, el ferro i potassi i també destaca per les vitamines A i C i del grup B ( B1 i B2). També conté acid ascòrbic. És saciant, facilita la digestió i millora el trànsit intestinal.

TRETS DE LA BIOLOGIA

ON VEURE’L

FITXA TÈCNICA