PRESENTACIÓ
ORÍGENS
PRODUCTES
CONTACTE
NOM
Escarola perruqueta (Cichorium endivia L.)
NOM COMÙ
Escarola
NOM DE LA VARIETAT
Escarola perruqueta
DESCRIPCIÓ
Els pecíols tenen una amplada d'uns 25 mm i d'uns 30 cm de longitud. El limbe és bastant fragmentat, amb vores dentades. El color és d'un verd fosc.
HÀBITAT
CICLE DE CULTIU
La sembra es fa entre gener i febrer i al llarg del mes de juny. El transplantament o la sembra directa entre abril i maig i agost.
BENEFICIS PER LA SALUT
L'escarola és principalment rica en aigua (95%). Contñe minerals com el calci, el fòsfor, el ferro i potassi i també destaca per les vitamines A i C i del grup B ( B1 i B2). També conté acid ascòrbic. És saciant, facilita la digestió i millora el trànsit intestinal.
TRETS DE LA BIOLOGIA
ON VEURE’L
FITXA TÈCNICA